Strada Alexandru Cazaban nr.49, Oradea
E-mail: office@coral-tours.ro; Tel: 0359 420 750, 0771 765 764
default-logo

- OFERTA ZILEI -

Contractul cu turistul

Orice rezervare se face in baza unui contract special conceput pentru a proteja ambele parti. Contractul este transmis de catre agentie in cazul fiecarei rezervari si turistul are obligatia de a-l citi, de a pune intrebari cu privile la eventuale neclaritati si ulterior de a semna si retrimite contractul agentiei.

Download Contract  de comercializare a pachetelor de servicii turistice

 • Servicii oferite

  Agentia de turism Coral Tours va ofera servicii complete , printre care:
  - rezervari si emiteri de bilete de avion pe rute interne si internationale;
  - bilete de avion pentru companiile low cost ;
  - rezervari on-line in peste 30.000 hoteluri din intreaga lume;
  - circuite cu plecare din toata tara catre destinatii din Europa sau exotice;
  - sejururi si programe de week-end (city break);
  - vacante exotice si croaziere;
  - organizarea de excursii externe pentru grupuri si turisti individuali;
  - emitere de asigurari medicale .
 • Documente

 • Cum platesc

  Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.
  In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Coral Tours.
  In anumite cazuri, detaliile cartii dvs. de credit pot fi transferate catre Furnizor. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dvs.
  Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.
  Coral Tours sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.
  Coral Tours sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Coral Tours isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.
 • Termeni si conditii

  Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.coral-tours.ro Accesand sau utilizand website-ul www.coral-tours.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de S.C. CORAL TOURS S.R.L. Drepturile utilizatorului :
  Utilizatorul www.coral-tours.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

  Obligatiile utilizatorului www.coral-tours.ro :
  Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):
  - responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs .
  - aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice
  - garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
  - neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
  - interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
  - obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site.
  Utilizatorul www.coral-tours.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.
  Utilizatorul www.coral-tours.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
  Utilizatorul www.coral-tours.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului. Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre CORAL TOURS SRL la adresa office@coral-tours.ro
  Conditiile generale de rezervare si achizitonare servicii pe www.coral-tours.ro
  Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Coral Tours si va intra in vigoare Contractul cu Clientul.
  Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.
  Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Coral Tours nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.
  In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu Coral Tours pentru detalii complete.

  Anulari/Modificari
  Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs de a informa in scris sau telefonic Coral Tours despre intentiile dvs.
  In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
  Coral Tours sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Coral Tours sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.
  In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Coral Tours isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.
 • Politica de confidențialitate

  Politica de confidențialitate a fost actualizată începand cu 25.05.2018. Pentru a utiliza site-ul în continuare trebuie să cititi și să agreati acești termeni.

  Confidențialitatea datelor dumneavoastră este foarte importantă pentru noi!

  In măsura in care ne contactati pe site sau pe email, colectăm informațiile oferite de dvs pentru a va furniza serviciile solicitate sau pentru a ne putea îndeplini obligațiile contractuale. Nu furnizăm datele dvs altor persoane, decât minimul necesar terțelor părți implicate în procesul de rezervare și desfășurare a unui sejur (tour-operator, companie de transport, hotel, asigurator, curier) sau furnizorilor de servicii implicați în desfășurarea activității.

  Nu folosim în prezent cookie-uri.

  Modificări ale politicii de confidențialitate

  În cazul în care efectuăm modificări ale politicii noastre de confidențialitate, vom actualiza Politica de confidențialitate cu o nouă dată efectivă menționată la începutul acestei pagini
 • Drepturi de proprietate intelectuala

  Materialele prezentate in cadrul website-ului www.coral-tours.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea Coral Tours SRL sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.
 • Prelucrarea datelor cu caracter personal

  Operatorul de date cu caracter personal este:
  SC CORAL TOURS S.R.L. str. Calea Clujului nr 4, ap 15, Oradea, cu puncult de lucru in Oradea, pe str Alexandru Cazaban nr 49, in incinta Casei Tineretului, CUI 28983237, reprezentată prin Ioana Pandur în calitate de Manager General.

  Cum și ce informații colectăm despre dvs:
  • Când furnizați voluntar datele respective prin contactarea noastră indiferent de modalitatea folosită, prin accesarea diferitelor servicii oferite de noi, prin completarea formularului de cerere oferta, prin înscrierea în baza de date pentru a primi oferte comerciale ( newsletter), prin completarea formularelor online sau offline în prin înscrierea la diverse concursuri organizate de noi. Astfel colectăm: email, nume și prenume, telefon, adresa domiciliu, serie și nr. CI, serie și nr. pasaport, CNP, data nașterii, vârsta copiilor, CUI-ul și denumirea firmei în cazul societăților comerciale.

  Cum utilizăm datele dvs?
  Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, pentru scopuri de marketing, administrative, pentru a ne putea îndeplini obligațiile contractuale, pentru a promova serviciile noastre, pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor.

  Dezvaluirea datelor dvs către părti terțe:
  Utilizam o serie de terti pentru a ne furniza servicii care sunt necesare pentru a ne derula afacerea sau pentru a ne ajuta sa ne desfasuram afacerea si care proceseaza informatiile dvs. pentru noi in numele nostru, respectiv:

  • Terții în relație directă cu îndeplinirea obligațiilor contractuale:
  -furnizorii de servicii turistice,
  -hoteluri,
  -de transport,
  -curier,
  - asiguratori în cazul încheierii de polițe.

  • Terți furnizori de servicii necesari desfășurării activității: sunt necesari pentru a ne derula activitatea curentă și procesează informațiile dvs acolo unde este necesar pentru a vă oferi serviciul pe care l-ați solicitat, indiferent dacă această solicitare este de accesare a site-ului nostru sau comandare bunuri și servicii de la noi, precum:
  -furnizorii de servicii de gazduire web,
  -furnizori de servicii de e-mail,
  - furnizorii de servicii IT,
  -furnizorii de servicii de marketing și e-mail marketing,
  -curier,
  -furnizori de polițe de asigurare.
  Ne asigurăm însă întotdeauna că instituim garanții adecvate pentru protejarea datelor tale, spre exemplu, clauze contractuale standard, existența unor reguli corporatiste obligatorii etc.

  Temeiul juridic pentru prelucrare: interese legitime -articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor.

  Interesul legitim: pentru a ne permite să ne conducem și să gestionăm eficient afacerea.

  Transferarea datelor dvs. personale în afara Spatiului Economic European:
  Doar în cazul în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege sau în vederea executării obligațiilor contractuale față de dvs. Ne asigurăm însă întotdeauna că instituim garanții adecvate pentru protejarea datelor tale, spre exemplu, clauze contractuale standard, existența unor reguli corporatiste obligatorii etc.

  Cât timp sunt stocate informațiile dvs:
  Nu mai mult decât este necesar în funcție de obligațiile noastre legale,sau în funcție de orice alt temei în baza caruia folosim informatiile (obligatii contractuale, consimțământ, interese legitime).

  Cum sunt securizate datele dvs:
  Folosim soluții tehnice și organizatorice: stocarea de informații pe servere securizate, permiterea accesului la datele dvs. personale doar personalului autorizat și doar când este necesar, anonimizarea datelor personale, stocarea de informații pe suport hartie doar în spații sigure.

  Folosirea cookie-urilor și tehnologiilor similare:
  NU instalăm cookie-uri pe dispozitivul dvs.

  Detalierea informațiilor colectate atunci când ne contactați:
  1. E-mail
  Când trimiteti un mesaj / o solicitare pe urmatoarele adrese de e-mail: coraltoursoradea@gmail.com sau office@coral-tours.ro, colectăm adresa dvs. de e-mail și informațiile pe care le furnizați în acel e-mail.
  Utilizăm un furnizor de e-mail pentru a stoca e-mailurile pe care ni le trimițeti. Furnizorul nostru de e-mail este Google. Politica de confidentialitate a acestuia: https://policies.google.com/privacy?hl=ro
  2. Formularul de contact
  Prin formularul de contact colectăm: nume, prenume, e-mail, număr de telefon și orice alte informații pe care ni le furnizati. Dacă nu furnizati informatiile necesare în formularul de contact nu vom putea răspunde în mod adecvat solicitării. Datele transmise prin acest formular le stocam pe email-urile mai sus mentionate.
  3. Telefon
  Când ne contactați telefonic, colectăm numărul dvs. de telefon și orice informații pe care ni le furnizați în timpul conversației cu noi.

  Temeiul juridic al prelucrării datelor dvs.
  Toate informațiile pe care le colectăm și prelucrăm au temei juridic conform articolul 6 alineatul (1) din Regulamentul general privind protectia datelor, pentru respectarea obligatiilor legale la care suntem supusi, pentru interesele noastre legitime, pentru executarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare într-un contract la cererea dvs, sau consimțământul dvs.
  Interesul legitim: de a raspunde la intrebările și mesajele pe care le primim, pentru păstrarea evidenței.

  Care sunt drepturile Dvs și cum pot fi exercitate:
  Pe lânga drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului, beneficiezi de drepturi adiționale. Iată lista completă a drepturilor pe care le ai:
  • Dreptul la informare – poti solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor tale personale
  • Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poți completa;
  • Dreptul la ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – poti obține stergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul la restricționarea prelucrării - poți solicita restricționarea prelucrării în cazul în care contești exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul de opoziție – poți să te opui, în special, prelucrărilor de date care se intemeiază pe interesul nostru legitim;
  • Dreptul la portabilitatea datelor - poti primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ai furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau poți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
  • Dreptul de a depune plângere - poti depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
  • Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul tău, ți-l poți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă;
  • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere și obtine intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare, iți poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta și poti contesta decizia.

  Iți poti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, prin simpla transmitere a unei solicitări prin E-mail, la: office@coral-tours.ro sau telefonic la 0359420750.

  SC Coral Tours SRL este Operator de date cu caracter personal nr. 31246.
 • Newsletter - politica si procedura dezabonare

  Vă trimitem newsletter doar dacă vă abonați pentru a primi informații despre promoțiile agenției, prin formularul de abonare, concursuri sau din orice alt formular în baza căruia va puteți exprima consimțământul pentru a vă înscrie in baza de date.

  Temeiul juridic: consimțământul dvs. -articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor.
 • Clauze de neraspundere

  Site-ul www.coral-tours.ro este un site cu continut informativ. Coral Tours nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii. Coral Tours nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru Coral Tours. Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Coral Tours. Coral Tours nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.coral-tours.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni. Coral Tours actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice - denumiti in continuare Furnizori. Coral Tours nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.
 • Modificari in termenii si conditiile de utilizare

  Coral Tours poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate. Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Coral Tours si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti. Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.coral-tours.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.