Strada Alexandru Cazaban nr.49, Oradea
E-mail: office@coral-tours.ro; Tel: 0359 420 750, 0771 765 764
default-logo

- OFERTA ZILEI -

 • Servicii oferite

  Agentia de turism Coral Tours va ofera servicii complete , printre care:
  - rezervari si emiteri de bilete de avion pe rute interne si internationale;
  - bilete de avion pentru companiile low cost ;
  - rezervari on-line in peste 30.000 hoteluri din intreaga lume;
  - circuite cu plecare din toata tara catre destinatii din Europa sau exotice;
  - sejururi si programe de week-end (city break);
  - vacante exotice si croaziere;
  - organizarea de excursii externe pentru grupuri si turisti individuali;
  - emitere de asigurari medicale .
 • Documente

 • Cum platesc

  Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.
  In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Coral Tours.
  In anumite cazuri, detaliile cartii dvs. de credit pot fi transferate catre Furnizor. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dvs.
  Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.
  Coral Tours sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.
  Coral Tours sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Coral Tours isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.
 • Termensi si conditii

  Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.coral-tours.ro Accesand sau utilizand website-ul www.coral-tours.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de S.C. CORAL TOURS S.R.L. Drepturile utilizatorului :
  Utilizatorul www.coral-tours.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

  Obligatiile utilizatorului www.coral-tours.ro :
  Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):
  - responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs .
  - aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice
  - garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
  - neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
  - interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
  - obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site.
  Utilizatorul www.coral-tours.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.
  Utilizatorul www.coral-tours.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
  Utilizatorul www.coral-tours.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului. Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre CORAL TOURS SRL la adresa office@coral-tours.ro
  Conditiile generale de rezervare si achizitonare servicii pe www.coral-tours.ro
  Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Coral Tours si va intra in vigoare Contractul cu Clientul.
  Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.
  Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Coral Tours nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.
  In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu Coral Tours pentru detalii complete.

  Anulari/Modificari
  Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs de a informa in scris sau telefonic Coral Tours despre intentiile dvs.
  In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
  Coral Tours sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Coral Tours sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.
  In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Coral Tours isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.
 • Confidentialitatea datelor

  Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.coral-tours.ro datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de Dvs. pot fi prelucrate si utilizate de S.C. Coral Tours S.R.L. in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.
  Operator de date cu caracter personal nr. 31246/01.04.2014.
  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, S.C. CORAL TOURS S.R.L., cu sediul în Oradea, str. Clujului nr. 4, judetul Bihor, reprezentata prin Ioana Pandur – Manager General are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: conceperea ofertelor turistice, realizarea facturilor si a rezervarilor aferente acestor demersuri; promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persoane fizice si promovarii ofertelor prin mijloace de marketing direct.
  Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai personalului calificat al agentiei. Conform Legii nr. 677/2001, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul Agentiei Coral Tours, str. Alexandru Cazaban nr. 49, Oradea, tel. 0359 420 750, sau prin e-mail la adresa office@coral-tours.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în strainatate.
 • Drepturi de proprietate intelectuala

  Materialele prezentate in cadrul website-ului www.coral-tours.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea Coral Tours SRL sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.
 • Prelucrarea datelor cu caracter personal

  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. CORAL TOURS S.R.L., cu sediul in Oradea, str. CALEA CLUJULUI NR 4, AP 15, judetul Bihor, reprezentata prin IOANA PANDUR – Administrator, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: conceperea ofertelor turistice, realizarea facturilor si a rezervarilor aferente acestor demersuri; promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persoane fizice si promovarii ofertelor prin mijloace de marketing direct. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai personalului calificat al agentiei. Conform Legii nr. 677/2001, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul Agentiei Coral Tours, str. Alexandru Cazaban nr 49, in incinta Casei Tineretului, Oradea, tel. 0359 420 750, sau prin e-mail la adresa coraltousoradea@gmail.com. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate. * orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
 • Newsletter - politica si procedura dezabonare

  Coral Tours nu va folosi, vinde sau inchiria oricare date furnizate de client sau abonat la newsletter unei terte parti si se angajeaza sa pastreze confidentialitatea deplina a acestor date. Orice e-mail primit din partea Agentiei Coral Tours este insotit de un disclaimer similar cu cel de mai jos si contine instructiuni simple pentru dezabonare: "In cazul in care nu doriti sa mai primiti notificari de la agentia noastra, va rugam accesati linkul de dezabonare aici :http://womemail.com/emd/u/6001/757/1/482/262/5NO8D50JH6DH8 "
 • Clauze de neraspundere

  Site-ul www.coral-tours.ro este un site cu continut informativ. Coral Tours nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii. Coral Tours nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru Coral Tours. Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Coral Tours. Coral Tours nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.coral-tours.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni. Coral Tours actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice - denumiti in continuare Furnizori. Coral Tours nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.
 • Modificari in termenii si conditiile de utilizare

  Coral Tours poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate. Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Coral Tours si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti. Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.coral-tours.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.