Strada Alexandru Cazaban nr.49, Oradea
E-mail: office@coral-tours.ro; Tel: 0359 420 750, 0771 765 764
default-logo

- OFERTA ZILEI -

City break la Budapesta,avion si taxe incluse,de la 99 euro!!

Ungaria-BudapestaUngaria-BudapestaUngaria-Budapesta
Durata Sejur: 2 nopti
Destinatia / Traseu: Ungaria – Budapesta
Transport: cu Avion
Informatii cazare: korona pension 3* РAcest hotel este situat in Budapesta in partea de vest a orasului, la numai 14 minute de mers cu masina pana in centru. Hotelul Hotel Korona Pension dispune de toate serviciile unui hotel de trei stele in Budapesta: restaurant, room service, bar, receptive deschisa non stop, camera pentru nefumatori, sala de conferinte, free parking, aer conditionat. Hotelul Hotel Korona Pension dispune de 26 camere. Hotelul are toate tipurile de camere, de la standard, double la triple. Acest hotel va pune la dispozitie internet de mare viteza. Relaxati-va ̨n sauna hotelului. Hotelul face parte din lantul de hoteluri GTA. http://www.koronapension.hu/
Cu/fara masa: Mic dejun inclus
Data plecarii: 21/11/2017
Servicii incluse:

-cazare 2 nopti -masa conform ofertei-bilet avion din Bucuresti-taxe aeroport-bagaj de mana

Servicii neincluse:

-bagaj la cala optional-asigurare medicala si storno optionale-transfer-taxa de oras

Descriere oferta:

Alte hoteluri disponibile: Hotel Swing City 3* fara masa-99 euro/pers Green Hotel 4* mic dejun-117 euro/pers Hungaria City Center 4* fara masa-119 euro/pers Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate! Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare. Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor! Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere:

Aveti intrebari despre pachetul turistic sau ofertele din aceasta pagina ? Va raspundem solicitarilor in cel mai scurt timp posibil.

* campuri oligatorii
www.coral-tours.ro