Strada Alexandru Cazaban nr.49, Oradea
E-mail: office@coral-tours.ro; Tel: 0359 420 750, 0771 765 764
default-logo

- OFERTA ZILEI -

Decembrie la Venetia-avion si taxe incluse,de la 199 euro!

Italia-VenetiaItalia-VenetiaItalia-Venetia
Durata Sejur: 3 nopti
Destinatia / Traseu: Italia – Venetia
Transport: cu Avion
Informatii cazare: piave mestre 3* – Stând la Hotelul Piave, vă veÅ£i afla la numai 15 minute de mers cu autobuzul sau trenul de centrul istoric al VeneÅ£iei. Hotelul este situat într-o zonă liniştită din Mestre şi are personal vorbitor de mai multe limbi. Unele camere sunt situate într-o anexă aflată la 30 de metri de clădirea principală a hotelului. Toate camerele de la Hotelul Piave sunt curate, confortabile şi au aer condiÅ£ionat. La cerere, se pun la dispoziÅ£ie seifuri. Hotelul are un bar şi un punct de internet. RecepÅ£ia este deschisă non-stop, iar personalul poate oferi hărÅ£i şi informaÅ£ii turistice. Hotelul Piave este situat la 200 de metri de Gara Mestre, iar autobuzele către VeneÅ£ia opresc la 50 de metri distanţă. De asemenea, autobuzul de transfer la/de la aeroport pleacă din apropiere.
Cu/fara masa: Mic dejun inclus
Data plecarii: 01/12/2017
Servicii incluse:

-cazare 3 nopti -masa conform ofertei-bilet avion din Bucuresti-taxe aeroport-bagaj de mana

Servicii neincluse:

-bagaj la cala optional-asigurare medicala si storno optionale-transfer-taxa de oras

Descriere oferta:

Alte hoteluri disponibile: Locanda Conterie 3* mic dejun – 220 euro/pers Pantalon 3* mic dejun – 220 euro/pers\ Royal San Marco 4* fara masa- 255 euro/pers Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate! Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare. Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor! Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere:

Aveti intrebari despre pachetul turistic sau ofertele din aceasta pagina ? Va raspundem solicitarilor in cel mai scurt timp posibil.

* campuri oligatorii
www.coral-tours.ro