Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BATIHAN BEACH RESORT AND SPA


Descriere

Batihan Beach Resort & Spa este situat chiar pe coasta Marii Egee, într-o zona liniștită. Construit în 1989 pe o suprafață totală de 20.000 mp, hotelul a fost renovat în anul 2006.

Descriere

Batihan Beach Resort & Spa este situat chiar pe coasta Marii Egee, într-ozona liniștită. Construit în 1989 pe o suprafață totală de 20.000 mp, hotelul a fost renovat în anul 2006.

Localizare

Hotelul se află pe malul marii la 7 km de centrul stațiunii Kusadasi, la 75 km de de Aeroportul din Izmir și la 150 km de aeroportul din Bodrum. Se află în apropierea Aquapark-ului.

Website:

http://www.batihanbeachresort.com

Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant principal, restaurante a la carte cu specific internațional (cu rezervare, contra cost) , 3 baruri, piscină exterioară, cabinet medical, coafor, babysitter, spălătorie, sala de conferință, zona de relaxare și entertainment (baie turcească, sala fitness, aerobic, aqua-aerobic, baschet, teren de mini-fotbal, 2 terenuri de tenis, tenis de masă, darts, bocce, biliard, mini-golf, squash, canoe, hidrobicicletă, windsurfing, animație, discotecă și sala TV), saună, internet café, teren de joacă, miniclub (3-12 ani), Aqua Park cu 3 tobogane acvatice. Plaja privată este cu pietriș, iar sezlongurile, umbrelele de soare și saltelele sunt gratuite. Pentru prosoape se percepe o taxa. Hotelul pune la dispoziția turiștilor un shuttle bus pana în centrul orașului Kusadasi, stația fiind chiar la intrarea din față a resortului.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de televizor prin satelit (LCD), uscător de par, baie cu dus sau cadă, telefon direct, seif (contra cost aproximativ 1 €/zi), minibar (contra cost), aer condiționat centralizat, internet wireless, room service 24h, balcon. Camerele pot fi cu vedere la mare sau la grădina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie