Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Fantasia De Luxe, este un hotel de traditie, construit în anul 1989, iar ultima renovare a avut loc în 2010. Hotel Fantasia De Luxe pune la dispozitia oaspetilor sai confortul necesar unei vacante reusite. Situat într-un loc unic pe coasta Marii Egee, în Kusadasi, hotelul este inconjurat de orasele antice Efes, Priene și Miletos. Dispune de un design sofisticat și elegant prezentand camere moderne și spatioase.

Descriere

În timpul sederii oaspetii vor avea parte de cele mai înalte standarde cu privire la serviciile oferite iara  atmosfera ospitaliera reprezintă un avantaj specific hotelului Fantasia Deluxe.

Localizare

Hotelul este situat într-un cadru deosebit pe coasta Marii Egee la 65 km de aeroportul orasului Izmir, la 5 km de centrul orasului Kusadasi și la 14 km de orasul antic Efes, chiar pe malul msrii.

Website:

http://www.fantasia.com.tr

Facilitati hotel

Fantasia Deluxe Hotel oferă o gama larga de facilitati printre care: restaurant principal, 3 restaurante a la carte, 4 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, centru Spa. Baie turcească, sala de fitness, darts, volei pe plaja, teren de tenis, tenis de masa, internet wireless (în lobby). Hotelul are plaja proprie, cu nisip. Pentru copii: piscine, loc de joaca, mini-club.

Facilitati camere

Camerele de care Hotelul Fantasia Deluxe dispune sunt de mai multe tipuri: Senior suite, junior suite, corner room, triple room și standard room. Acestea sunt confortabile, spatioase și dispun de toate facilitatle necesare pentru a petrece o vacanta relaxanta. Facilitatile disponibile în camere: cada, uscator de par, aer conditionat, televizor prin satelit, mini-bar (contra cost), seif (cu garanție), balcon (9 camere nu au balcon), serviciu de curatenie în camere - zilnic.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie