Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KORUMAR EPHESUS BEACH AND SPA RESORT


Descriere

Korumar Ephesus Beach & Spa Resort, condus de Korumar Hotel de Luxe, asigura, datorita celor 25 de ani de experienta satisfactia celor mai pretentiosi clienti din sectorul turismului.

Descriere

Korumar Ephesus Beach & Spa Resort, condus de Korumar Hotel de Luxe, asigura, datorita celor 25 de ani de experienta satisfactia celor mai pretentiosi clienti din sectorul turismului. Receptia este deschisa non stop, personalul este vorbitor de limbi straine și ofera asistenta oaspetilor în orice moment. Complexul a fost construit în anul 2017 pe o suprafata de 109.000 mp și este format din 3 cladiri cu 3 etaje, avand un total de 325 de camere. Korumar Ephesus Beach & Spa Resort ofera vacanta bine meritata combinand calitatea și confortul cu zona verde de 54,000 mp, plaja lunga și larga de nisip și unul dintre cele mai mari bazine din regiunea Marii Egee (4,000 mp). Transferul de la/la aeroport este oferit la cerere si la un cost suplimentar.

Localizare

Hotelul este situat pe coasta Izmir Selçuk Pamucak (Antik Efes Beach), pe plaja. Plaja lata ofera turistilor unul dintre cele mai frumoase apusuri, nisip fin și apa limpede. Sporturile nautice contribuie la experienta memorabilă de pe această plaja. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Izmir Adnan Menderes, situat la 60 km de hotel. Pana în zona centrala a statiunii Kusadasi sunt aprox 12 km, iar parcul acvatic Aqua Fantasy este situat la 13 km de proprietate.

Facilitati hotel

Korumar Ephesus Beach & Spa Resort pune la dispozitia turistilor restaurant principal, 5 restaurante a la carte, 5 baruri, piscina exterioara, piscina interioara, tobogane cu apa, centru spa, lant de magazine, schimb valutar, serviciu la camera. Activitati gratuite: sauna, baie turceasca, sala de fitness, camera de jocuri, biblioteca, teren de tenis, tenis de masa, teren de volei, volei pe plaja, teren de baschet, tir cu arcul, aerobic, darts, mini golf și animatie. Servicii contra cost: masaj, biliard, sporturi acvatice cu motor, centru de înfrumusetare, echipament de tenis și instalatie nocturna. La piscina și pe plaja - umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de plaja gratuit. Pentru copii piscina, loc de joaca și mini-club (4-12 ani).

Facilitati camere

Camerele sunt impartite intre cladirea principala, cu 164 camere si cladirea relax cu un total de 161 camere. Toate camerele sunt dotate cu televizor prin satelit, telefon, facilitati pentru prepararea ceaiului și a cafelei, minibar, aer conditionat, balcon sau terasa, pardoseala - parchet laminat, baie, articole de baie, uscator de par, wireless gratuit. Korumar Ephesus Beach & Spa Resort ofera diferite tipuri de camere, care sa raspunda celor mai variate cerinte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie