Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GLADIOLA STAR HOTEL


Descriere

Gladiola Star, un hotel amplasat direct în fața plajei, se găsește la doar 50 de metri distanță de malul mării și la aproximativ 150 de metri de centrul stațiunii. Între plajă și hotel se află un parc cu grădină și o promenadă, oferind o separare subtilă între cele două. Atmosfera este completată de un decor elegant și de confortul oferit de barul și restaurantul din hol.

Facilități hotel

Hotelul, având 7 etaje și 2 lifturi, oferă un restaurant principal, un bar în hol, o piscină în aer liber și un bar la piscină, precum și o sală de fitness. La recepție, oaspeții pot beneficia de servicii suplimentare precum închirierea de seifuri (contra cost), schimb valutar și închiriere de mașini. Există și un magazin în incinta hotelului.
Serviciile suplimentare disponibile contra cost includ tenis de masă, biliard, masaj, saună, telefon, servicii spa, taxi, închiriere de mașini, consult medical, spălătorie, Wi-Fi, parcare.
Pentru copii, sunt disponibile gratuit pătuțuri pentru bebeluși la cerere, scaune înalte în restaurant și o secțiune dedicată în piscină.
 

Facilități camere

Toate camerele sunt echipate cu aer condiționat central, televizor, Wi-Fi (contra cost), telefon, minibar, pardoseală cu covor, baie cu duș/cadă, prosoape, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie