Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Havana Hotel este amplasat la doar 400 de metri distanță atât de plaja cu nisip fin, cât și de centrul vibrant al stațiunii. Această poziție strategică le permite oaspeților să se bucure de acces ușor la atracțiile principale ale stațiunii și la frumusețile naturale ale litoralului. Cu un design modern și o atmosferă plină de eleganță, Havana Hotel impresionează prin frumusețea sa arhitecturală și prin detalii rafinate în decor.

Facilități hotel

Hotelul are un restaurant principal și un restaurant a la carte, precum și două piscine în aer liber și mai multe baruri, inclusiv un lobby bar, pool bar, casino bar și mezanin bar. La recepție, oaspeții pot beneficia de schimb valutar și seifuri. De asemenea, Wi-Fi-ul este gratuit în zonele comune, iar la piscină sunt disponibile șezlonguri, umbrele, saltele și prosoape. Serviciile suplimentare, precum masajele și tratamentele spa, serviciile medicale, spălătoria, serviciul de cameră suplimentar și apelurile telefonice sunt disponibile contra cost. Hotelul oferă și facilități pentru copii, cum ar fi pătuțuri pentru bebeluși (contra cost), scaune înalte în restaurante și o secțiune specială pentru copii la piscina în aer liber, precum și un loc de joacă dedicat.
 

Facilități camere

Fiecare cameră este prevăzută cu aer condiționat, televizor cu ecran plat, telefon, seif și Wi-Fi gratuit, minibar (contra cost), baie cu cadă/duș, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie