Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROOMER IBIS STYLES HOTEL


Descriere

Hotelul Rommer Ibis Styles este situat la doar 150 de metri distanță de plaja frumoasă a stațiunii. Amplasat în mijlocul unui decor natural încântător, acesta se află în proximitatea zonei pietonale principale și a bulevardului stațiunii, facilitând accesul la numeroasele magazine, restaurante și atracții locale. Cu peisaje pline de verdeață în jur, hotelul oferă o atmosferă relaxantă și plăcută.

Facilități hotel

Hotelul are o recepție deschisă 24/7, un lobby confortabil dotat cu televizor, un restaurant cu locuri disponibile atât în interior cât și în aer liber, un bar în lobby deschis unde oaspeții se pot bucura de băuturi, disponibile contra cost atât în interior cât și la piscină, un birou de schimb valutar, o cameră pentru depozitarea bagajelor și o piscină exterioară echipată cu umbrele și șezlonguri.

Facilități camere

Camerele sunt echipate cu aer condiționat, televizor, telefon, minibar (cu opțiunea de a fi umplut conform listei de prețuri), seif, baie cu duș, uscător de păr și un balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie