Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Situat la 200 de metri de plaja si la 500 de metri de centrul statiunii in care este localizat, Nisipurile de Aur, hotelul Shipka ofera privelisti panoramice minunate asupra resort-ului si a marii.

Facilitati hotel

Renovat ultima data in perioada 2015-2016, hotelul Shipka pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: piscina exterioara cu sectiune speciala pentru copii, piscina interioara, restaurant cu 180 de locuri inauntru si 70 de locuri pe terasa, lobby bar, bar la piscina, centru SPA, birou schimb valutar, seif la receptie (contra cost), salon de infrumusetare (contra cost), magazin, ATM, Wi-Fi gratuit, sala pentru evenimente speciale, loc de joaca pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, fitness, tenis de masa, biliard, parcare (contra cost). Oaspetii care rezerva cazare cu regim de masa All Inclusive beneficiaza, de asemenea, in mod gratuit, de sauna, jacuzzi, baie de aburi. Hotelul accepta animale de companie de maxim 5 kg (contra cost, necesita confirmare in prealabil).

Facilitati camere

Toate camerele dispun de paturi twin, aer conditionat, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, telefon, televizior cu programe prin satelit, mini bar, Wi-Fi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
piscină interioară

Locatie