Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Nobel este amplasat în partea de sud a stațiunii Sunny Beach, la 150 de metri de plajă și la 2.5 km de centrul staiunii.

Facilități Hotel

Hotelul dispune de restaurant, restaurant a la carte, terasă în aer liber, lobby bar (contra cost), piscină exterioară cu secțiune pentru copii, pool bar, șezlonguri și umbrele la piscină și pe plajă (disponibilitate limitată), centru Spa, piscină interioară, sală de fitness, saună, jacuzzi, solar, tenis de masa, biliard, birou de schimb valutar, seif la recepție (contra cost), coafor, salon de înfrumusețare, servicii medicale la cerere (contra cost), sală de conferințe, parcare fără plată (locuri limitate), Wi-Fi în zonele publice și în camere, mini market, pătuț pentru copii (gratuit), scaune înalte pentru copii în restaurant, loc de joacă pentru copii, programe de animație.

Facilități camere

Toate camerele sunt dotate cu linie telefonică direcă (contra cost), aer condiționat, minibar, TV prin cablu, Wi-Fi, baie cu duș și uscător de păr, balcon și au vedere la mare, la parc sau la piscină.          

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie