Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELLIS DELUXE


Descriere

Locatie: Aeroportul Antalya 32 km Centrul orașului Antalya 42 km Cel mai apropiat Centru oraș 3 km (Kadriye), 5 km (Belek) Distanța până la mare Direct pe plajă Resursele de transport Transfer VIP, Autobuz, Taxi (contra cost) Locație și Lungimea plajei: 290 m plajă privată cu nisip (Steagul Albastru) și 1 ponton Curs de golf Carya 1 km Animatie si activitati: Muzică live (în zilele speciale) Terene de tenis Mini fotbal Iluminat terenuri de tenis Rachete și mingi de tenis Lecții de tenis Tenis de masă Centru de jocuri și internet cafea Restaurante: Bellisimo (restaurant principal) 2 restaurante Ala Carte (este necesară rezervare) Ikebana (bucătărie asiatică) Gusto (bucătărie italiană) Kalamata (bucătărie mediteraneană) Steak House (restaurant de carne) Begonvil (bucătărie internațională) Diamond VIP Lounge (bucătărie internațională) Cafe Bellis (patiserie) Baruri: Bar & Snack Bars & Snack Bar (lobby bar) Bellis lounge White bistro Animatie pentru copii: Clubul pentru copii "Pony" se adresează grupelor de vârstă: 4 - 7 ani, 8 - 12 ani, 13 - 16 ani. La Bellis Deluxe, acordăm o atenție deosebită celor mici. Există un parc acvatic cu tobogane și piscine pentru copii special pentru ei. Restaurantele au scaune înalte, iar în clădirea principală există un restaurant separat pentru copii. Pentru copiii sub 4 ani, puteți utiliza serviciul plătit de baby-sitting. De la timp la timp, organizăm spectacole speciale, discuri pentru copii, ateliere culinare, petreceri cu costume și pictură facială, inclusiv o zi a piraților. Există, de asemenea, un teren de fotbal, un cinematograf, un teren de mini golf, un teren de tenis și un zoo pentru copii. Sporturi: Pe parcursul zilei, cu toții, în compania animatorilor plini de energie, puteți juca volei pe plajă, polo acvatic, tenis de masă, săgeți, boccia sau fotbal pe plajă, trageți cu arcul sau vă puteți relaxa în jurul piscinei. Pentru a vă menține corpul în formă, puteți juca tenis, zumba, pilates sau puteți participa la cursuri de dans. Piscine: Există 5 piscine în zona hotelului, inclusiv 2 parcuri acvatice pentru copii și adulți. Piscinele sunt înconjurate de baruri și restaurante fast-food. Piscină principală si Piscină interioară Piscină interioară (piscină pentru copii) si Piscină exterioara pentru copii Aquapark Piscină în sală Piscină de relaxare Piscină Villa Bellis Piscină pentru copii Jasmine Piscină Lake House Jasmine SPA & Wellness: Pentru toți oaspeții hotelului Bellis Deluxe, sunt disponibile gratuit: • Hamam turcesc •Zonă de odihnă • Saună clasică •Saună rusească Baie de aburi • Piscină interioară Facilitati camera: Paturi franceze sau twin • Scaun fotoliu • Televizor LED • Telefon cu disc direct • Seif digital • Mini bar • Balcon • Cadă Sistem de aer condiționat VRF Papuci • Oglinjoară cosmetică și uscător de păr

Localizare

Cel mai apropiat oras de hotel este orasul Kadryie, situat la numai 5 km distanta, iar aeroportul din Antalya este la o distanta de 32 km, respectiv 42 km fata de centrul orasului Antalya.

Facilitatile hotelului

Hotelul dispune de lobby, lobby bar, piscine interioara, 5 piscine exterioare, inclusiv 2 aquapark-uri pentru copii si pentru adulti, 8 restaurante a la carte, patisserie, 10 baruri, ceainarie, sali de conferinta, magazine cu suveniruri, coafor, amfiteatru, aqua parc, serviciu medical, 4 terenuri de tenis, teren de volei, mini fotbal, tenis de masa, mini golf, sala de fitness si aerobic, sauna, hammam.

Serviciile extra-charge sunt: bowling-ul, masajul si centrul spa. Mai exista o discoteca, un club de noapte in aer liber, un mic cinematograf, iar seara turistii sunt animate de programul de divertisment al hotelului, sali de conferinta.

Pentru copii exista piscine, tobogane cu apa, mini-club(4-12ani), junior-club(13-16ani), loc de joaca special amenajat, mini-disco. Pe plaja exista umbrele, hamace, saltele si prosoape de plaja. Se pot practica si numeroase sporturi nautice precum: canotaj, windsurfing, banana rides, parasailing jetski.

Facilitati camere

Camerele dispun de baie proprie, camerele au vedere spre mare sau spre munte, tv satelit, AC - centralizat, mini-bar, seif, curatenie in camera zilnic, balcon, room service (contra cost).

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii