Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SELECTUM FOR TWO SIDE - ADULT ONLY


Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 2014, este construit pe o suprafata de 10.000 mp si dispune de 252 camere repartizate intr-o singura cladire cu 6 etaje.

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Localizare :Hotelul este situat pe malul marii, la 15 km de centrul orasului Side, la 10 km de Manavgat, la 75 km de aeroportul din Antalya si la 90 km de aeroportul Gazipasa Alanya.

Plaja: La hotel veti gasi o plaja privata cu nisip si pietricele, certificata Blue Flag. Sezlongurile, umbrele si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: telefon, televizor, radio, minibar (umplut zilnic cu apa, bauturi racoritoare si bere), aer conditionat, seif, baie cu cabina de dus, halat de baie si papuci, internet wi-fi, uscator de par, parchet, balcon, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte, fresh din fructe la micul dejun, inghetata, 5 baruri, piscina exterioara, piscina interioara, tenis, darts, boccia, tenis de masa, biliard, volei pe plaja, basket, aerobic, centru fitness, baie turceasca, sauna, jacuzzi, animatie, cinema, discoteca, shopping center, sali de conferinta.
Servicii cu plata: bauturile imbuteliate, telefon, fax, internet cafe, room service, servicii medicale, tratamente corporale in centrul SPA, coafor, nocturna pentru teren de tenis, jocuri video, sporturi acvatice, spalatorie, inchirieri masini.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari cu o zi inainte; gratuit o singura rezervare pe sejur;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.heavenbeach.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie