Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THRONE SEAGATE BELEK HOTEL


Descriere

Construit in anul 2005, cu o suprafata totala de 7.800 mp, hotelul dispune de 235 camere.

Descriere

Construit in anul 2005, cu o suprafata totala de 7.800 mp, hotelul dispune de 235 camere.

Localizare

Hotelul se afla in regiunea Bogazkent la 45 km de orasul Antalya si la 40km fata de aeroport.

Categorie

5*

Tip masa

All inclusive

Website

http://www.throneseagate.com/

Facilitati hotel

Servicii:  All inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, gustari dimineata, pranz, gustari dupa amiaza, cina si gustari tarzii, toate bauturile locale si  cateva bauturi  din import alcoolice si non alcoolice pana la ora 24.00, inghetata intre anumite ore. Nu sunt incluse: bauturile speciale din import care nu sunt in meniu, sucurile naturale din fructe, vinurile speciale, toate bauturile imbuteliate, restaurantele A’la Carte  cu rezevare in avans.

Facilitati: Restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte Italian si Fish, baruri pe teritoriul hotelului. Contra cost: servicii medicale, uscator de par, babysitting, spalatorie, telefon, fax, internet, magazine, rent a car. Conexiunea la internet WI-FI_(low speed) in spatiile publice este gratuita.

Plaja: Plaja privata cu nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment: Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, volei pe plaja, tenis de masa, terenuri de tenis. Contra cost: sporturile nautice, centrul Wellness, biliard, nocturna pentru terenurile de tenis.

Programe de divertisment in timpul zilei si seara spectacole. Mini club pentru copii intrw 4-12 ani,mini Disco seara.

Facilitati camere

Hotelul are un numar total de 235 camere: Standard (22mp, un dormitor, o baie, max.2+1pax), camere large (28mp, o camera spatioasa, o baie, max.3+1pax), 3 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele au baie privata cu cada si dus, uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, seif (contra cost), mini bar (apa si bauturi racoritoare numai la sosire), TV prin satelit si canale de muzica, parchet laminat si balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie