Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA HOTEL MARMARIS


Descriere

Hotelul Aqua este situat pe o plajă din Golful Icmeler şi oferă camere dotate cu aer condiţionat, acces Wi-Fi gratuit şi balcon privat. Acesta pune la dispoziţie piscină interioară și în aer liber, precum și o sală de gimnastică.

Localizare

Hotelul Aqua este situat în centrul oraşului Içmeler, iar centrul oraşului Marmaris este la 20 de minute de mers cu maşina. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Facilitati Hotel

Oaspeții Hotelului Aqua pot practica o varietate de sporturi, precum tenis și baschet. De asemenea, Hotelul Aqua oferă diverse facilităţi de wellness, printre care și o baie turcească tradiţională. Copiii se pot distra la miniclub.

Cele 3 restaurante à la carte ale hotelului servesc fructe de mare şi preparate din bucătăria italiană şi turcească. Barul din hol este deschis nonstop și oferă băuturi alcoolice și nealcoolice. De asemenea, barul de lângă piscină serveşte diverse băuturi răcoritoare.

Facilitati Camere

Camerele de la Hotelul Aqua au fost renovate în 2013 și sunt dotate cu minibar, TV prin satelit și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. De la balconul lor, oaspeții pot admira vederea scenică la Golful Icmeler și la grădinile amenajate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.