Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Altinkaya Holiday Complex


Descriere

LOCALIZARE: Complexul se afla la aproximativ 4 km de plaja nisipoasa la care are acces prin intermediul unui shuttle bus.
Distante: Orasul Kyrenia este la 2 km, Nicosia - 20 km, zona de shopping este la 300 metri de hotel iar zona de baruri si restaurante se afla la 500 m de hotel. Aeroportul din Larnaca este la aproximativ 78 km de hotel, terenuri de golf la 25 km de hotel.


Puncte de atractie: Manastirea Bellapais - 2 km.


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 2 etaje, 68 de camere, consta intr-o cladire principala si 2 cladiri anexe, dispune de urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby bar, parcare - gratuita, exchange, snack bar, conexiune la internet wireless, 2 piscine cu sezlonguri si umbrele, bar la piscina, restaurant, terasa.


FACILITATI CAMERE: Camerele duble standard bungalow /camerele duble standard dispun de: balcon sau terasa, incalzire /aer conditionat, cana electrica, seif ( contra cost ), TV prin satelit, 2 paturi twin, baie cu dus.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.