Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află în Nisaki, la cam 850 de m de plajă.

Dotări

Hotelul oferă 49 de camere ce se află atât într-o clădire principlă cu 3-etaje cât și în 7 clădiri auxiliare. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienților locului de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un spațiu cu televizor, o sală de banchete și o zonă pentru fumători. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului.

Locul de cazare

În camere se găsesc o bucătărie și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. Există de asemenea un minibar cu plată. În chicinetă se găsesc un frigider, un minifrigider și un cuptor cu microunde. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Pentru masă se poate alege între mic dejun, prânz și cină. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie