Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GHT Aparthotel Tossa Park


Descriere

Amplasare

Aparthotelul este amplasat chiar în centrul localității Tossa de Mar, la cam 1,2 km de plaja cu nisip, cu diverse posibilități de petrecere a timpului liber în zonă.

Dotări

Aparthotelul oferă 79 de apartamente pe 5 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienților hotelului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și room-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (contra cost).

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au o canapea. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. În chicinetă se află un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, canale prin satelit și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Printre activitățile de petrecere a timpului liber în aparthotel se numără tenis, biliard și un solariu, iar alți ofertanți propun partide de golf. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub și un cazinou. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie