Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Dream Hotel


Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 4 minute pe jos fata de plaja. Hotelul Blue Dream se afla in Stavromenos. Chiar in fata proprietatii este o statie de autobuz care leaga proprietatea cu Rethymno, la 11 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Heraklion, la 72 km de Hotelul Blue Dream.

FACILITATI
Ofera o piscina sezoniera in aer liber, o gradina si terasa. Acest hotel de 3 stele ofera bar si camere cu aer conditionat si baie privata.
Hotelul Blue Dream va ofera zilnic mic dejun (inclus in pret), wifi gratuit, parcare gratuita, piscina si pentru micii nostri prieteni o piscina pentru copii si un loc de joaca, oferim si oaspetilor nostri masaj si activitai acvatice, toate camerele noastre sunt cu aer. climatizare cu boiler, uscator de par, seif, aragaz, sufragerie, televizor si balcon cu vedere la mare sau la gradina.
Paturile suplimentare, patuturile de copii si animalele de companie sunt doar la cerere.

RESTAURANT
Hotelul are un restaurant grecesc.
Hotelul Blue Dream ofera un mic dejun continental sau tip bufet.

CAMERE
Camerele hotelului includ dulap si TV cu ecran plat. Anumite camere au chicineta cu frigider si cuptor cu microunde. Toate camerele includ plita.
Camera dubla cu vedere la mare-(27 mp)-camerele noastre duble cu vedere la mare sau la gradina pot gazdui pana la 2 persoane, puteti lua un pat suplimentar sau un patul la cerere.
Camera tripla-(35 mp)-camerele noastre triple cu vedere la gradina pot gazdui pana la 3 persoane, puteti lua un pat suplimentar sau un patul la cerere.
Camera cvadrupla-(45 mp)-apartamentele noastre cvadruple cu 2 dormitoare cu vedere la mare sau la gradina pot gazdui pana la 4 persoane, puteti lua un pat suplimentar sau un patul la cerere.
Camera dubla cu vedere la gradina-(27mp)-camerele duble pot gazdui pana la doua persoane. Daca este necesar, exista posibilitatea unui pat suplimentar sau, pentru familiile cu copii mici, este prevazut un patul. Animalele de companie sunt permise numai la cerere.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.