Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la Plataniás (Rethymno), in apropiere de plaja, intr-o zonă liniștită.

Dotări

Clienții pot să se destindă in 51 de camere. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Servicii ca o cameră de bagaje și un seif contribuie la o ședere confortabilă. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. O parcare (gratuit) este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de ingrijire a bebelușilor, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de apel de trezire și un serviciu de spălătorie.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea camerelor se găsește un balcon sau o terasă. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa insorită. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu tenis și un joc de darts. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Unitatea de cazare dispune de un restaurant și de o sală de mese. Pot fi rezervate diverse mese. Clienții pot alege intre pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Mic dejun, pranz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie