Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest aparthotel se află la Gouves, la cca 100 de m de plaja cu nisip.

Dotări

In cele 14 camere clienții se vor bucura de o ședere plăcută. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse in ofertă – o cameră de bagaje și o zonă pentru fumători. In spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Aparthotelul dispune de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea hotelului.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea camerelor se găsește cate un balcon. Lucurile de valoare pot fi depozitate in siguranță intr-un seif pus la dispoziție contra cost. Camerele au o chicinetă cu un frigider și un aragaz. Telefonul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. In baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. In băi clienților le stau la dispoziție de asemenea articole de cosmetică. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale aparthotelului. Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu partide de golf și biliard. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie