Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Un resort prietenos cu 137 de camere, situat in apropierea pitorescului oras Rethymno, o varianta economica de a petrece un sejur in familie in Creta. In zona sunt foarte multe magazine, restaurante si baruri, precum si statie de autobuz.
Localizare: in centrul statiunii Platanias, la doar 5 km de orasul Rethymno, la aproximativ 150 m de plaja si la 78 km de capitala Heraklion, la 70 km de aeroporturile din Heraklion si Chania. Plaja este la 150 m de hotel, premiata cu Blue Flag. Sezlongurile si umbrelele sunt cu plata. Sporturi acvatice contra cost.
Dotari camere: Cele 137 de camere sunt de mai multe categorii: camere duble pentru uz de single de 19 mp (max 1), camere duble de 19-22 mp (max 2+1 pax), camere duble superioare cu vedere spre gradina de 19-22 mp (max 2+1 pax) si camere family de 30 mp (max 2+2 pax). Toate camerele au aer conditionat (~ 5 euro / zi, se achita la receptie), telefon, TV satelit, frigider, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon sau terasa, seif (~12 euro/saptamana).
Facilitati hotel: receptie 24 de ore, salon cu terasa, colt vizionare TV, wi-fi gratuit in toate zonele publice, restaurant principal, bar cu terasa, pool snack bar, piscina (09:00-18:00), salvamar, dus exterior, umbrelute si sezlonguri gratuite la piscina si cu plata pe plaja, magazin de suveniruri, camera pentru bagaje, parking, prim ajutor si doctor (la cerere).
Facilitati copii: piscina, loc de joaca, pat pentru infanti si scaune speciale (la cerere, gratuit), servicii babysitting (la cerere, cu plata).Activitati: sala de jocuri electronice (cu plata), tenis de masa, darts, biliard (cu plata). masaj (la cerere, cu plata), sporturi acvatice (cu plata).
Clasificarea oficiala: 3*
Website: www.rethymnovillage.comNota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Transfer: durata transferului din aeroportul
Heraklion, este de aproximativ o ora si jumatate.

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la
receptie:

- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;

- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;

- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;

- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;

- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la
unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie