Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dubai Palm Hotel


Descriere

Situat pe strada Al-Muteena din centrul orașului Deira (Dubai), districtul comercial din Dubai. Hotelul Dubai Palm se află la câțiva pași de centrul Al Ghurair. Hotelul Dubai Palm a fost clasificat oficial ca trei stele. Situat ideal, aproape de aeroport și de centrul orașului. Acest hotel luxos cu camerele sale exotice și spațioase oferă mediul perfect atât pentru afaceri, cât și pentru plăcere.

Localizare
Situat pe strada Al-Muteena din centrul orașului Deira (Dubai), districtul comercial din Dubai.

Facilitati Hotel
Restaurante"Lounge Bar" - nivelul holului."Kalpakavadi" - Restaurant sud-indian la nivel de hol.„Padippura” - Restaurant sud-indian la nivel de hol.Cluburi de noapteN / Club Iranian la nivel de lobby.N / Club Arab la etajul Mezanin.Indian N / Club la Etajul Mezanin.Bangali N / Club la Etajul Mezanin.African N / Club la Etajul Mezanin.N / Club pakistanez la Etajul Mezanin.

Facilitati Camere
Televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, WIFI gratuity, Mini Bar în toate camerele, facilități pentru prepararea de cafea / ceai, Seif, uscator de par, articole de toaletă gratuite în baie, room service nonstop.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.