Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Emirates Palace Mandarin Oriental, Abu Dhabi


Descriere

Situat pe malul Golfului Arabiei, cu vedere la propriul golf natural privat, Emirates Palace, Abu Dhabi este situat pe o porțiune de 1,3 km de plajă privată. Decorul cu mozaicuri din argint, aur și sticlă evocă bogata istorie a ospitalității din Arabia. Această cazare de lux, cu cea mai recentă tehnologie și 14 puncte de mâncare și băuturi din care puteți alege în timpul sejurului, oferă oaspeților cele mai bune farmecuri din lumea nouă și veche.

Localizare

Emirates Palace, Abu Dhabi se află la 25 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Abu Dhabi și de Centrul Național de Expoziții din Abu Dhabi. Palatul este la câteva minute distanță de centrele comerciale de ultimă generație, numeroase restaurante și instituții culturale, iar Marina Mall și Heritage Village sunt la doar șapte minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Hotelul are 2 piscine extinse și un centru spa care oferă masaje și o gamă completă de tratamente corporale fastuoase. Emirates Palace are, de asemenea, un centru de fitness și un club pentru copii, astfel încât oaspeții mici și plăcuți își vor cere părinții să rămână.

Pavilionul oferă vedere panoramică la mare și meniuri à la carte sau bufete care servesc o selecție de mezze arabe, preparate inspirate din Orientul Mijlociu și internaționale, precum și mâncăruri semnate Emirati de la Mezlai.

Facilitati Camere

Toate camerele și suitele au lenjerie de pat de lux și mobilier bine amenajat. Toate camerele au băi spațioase din marmură și sunt echipate cu un iPad mini cu comenzi integrate, TV HD interactiv, o gamă de peste 150 de canale TV, filme gratuite, servicii la cerere și WiFi gratuit de mare viteză. Fiecare cameră are serviciu de majordom nonstop.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.