Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Two Seasons (Former Gloria Hotel)


Descriere

Hotelul Two Seasons (fostul Gloria) este situat în zona Media City pe bulevardul Sheikh Zayed şi oferă o piscină în aer liber şi acces gratuit la internet WiFi. The Beach Mall din Jumeirah Beach Residence este la 10 minute de mers cu maşina. Parcul acvatic Wild Wadi se află la 6 km de proprietate.

Localizare

Hotelul se găsește la 5 minute cu mașina de Clubul de Golf Emirates și la 10 minute cu mașina de Dubai Marina Mall și Mall of the Emirates. Hotelul este amplasat lângă stația de metrou Dubai Internet City.

Facilitati Hotel

Oaspeții de la Gloria pot să se relaxeze în piscina exterioară de 25 de metri și în cada cu hidromasaj sau să se antreneze la centrul de fitness bine echipat și pe terenurile de squash. Hotelul are o piscină separată pentru copii și o zonă de activități. De asemenea, se asigură gratuit parcare cu valet.

La Hotelul Gloria, Cafeneaua Le Grand servește gustări rapide, iar Restaurantul Noodle House pregătește delicatese orientale. La restaurantul La Terrace, deschis pe tot parcursul zilei, se pot savura mâncăruri internaționale.

Facilitati Camere

Apartamentele Hotelului Gloria sunt spațioase și au amenajări elegante și o zonă de lounge separată, cu TV cu ecran plat. Fiecare unitate de cazare este prevăzută cu balcon cu vedere panoramică la Dubai și Palm Jumeirah.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.