Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort


Descriere

LOCALIZARE

Hotelul se afla la numai 2 minute de plaja, este renovat si se bucura de o pitoreasca gradina cu vedere la Marea Rosie, la 12.4 mile de aeroportul international Hurghada si 6.2 mile de El Gouna.

FACILITATI

Hotelul dispune de 120 de camere, 2 piscine, plaja privata , 2 restaurante a la carte, gradina, sezlonguri si umbrele la plaja, sporturi acvatice inclusiv scufundari, snorkeling si windsurfing, centru SPA/Welness inclusiv sauna, masaj, fitness, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii cu tobogane, restaurant principal.

CAMERE

Toate camerele sunt echipate cu: minibar, baie cu dus si uscator de par, vedere la gradina, seif, birou, canapea, terasa/balcon, TV cu ecran plat prin satelit, aer conditionat.

RESTAURANT

Hotelul are un restaurant principal pentru mesele bufet si 2 restaurante a la carte pentru cina (italian si asiatic), lobby bar.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.