Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Avanti Holiday Village este un complex mare de apartamente, construit in jurul unei piscine mari in stil lagună. Este situat la 300 de metri de plajă si la 20 de minute de mers pe jos de Portul Paphos. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit.

Toate apartamentele sunt moderne si oferă aer conditionat, chicinetă complet utilată si o terasă privată. In living există un TV cu canale prin satelit.

Zona in aer liber de la Avanti Village este bine intretinută si include dusuri, zone pentru copii si un bar swim-up. In plus, există chiar si o piscină interioară pentru zilele răcoroase.

Oaspetii pot lua masa la restaurantul in aer liber de la Avanti sau se pot relaxa in fiecare seară cu un cocktail in lounge bar. De asemenea, la aproximativ 5 minute de mers pe jos se găsesc mai multe restaurante si baruri.

Mitropolia din Paphos, Mormintele Regilor si terenul de golf Secret Valley se află la aproximativ 10 minute de mers cu masina de acest hotel administrat de o familie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie