Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mayfair Gardens


Descriere

LOCALIZARE: Mayfair Gardens se afla la aprox. 300 m de cele mai apropiate magazine. Cea mai apropiata plaja, o plaja cu nisip se afla la cca. 850 m distanta. Orasul Paphos este la aprox. 800 m (Limassol cca. 70 km, Nicosia cca. 160 km). De asemenea, cele mai apropiate baruri si restaurante sunt la cca. 300 m. Urmatoarele atractii pot fi accesate de la hotel: Romasn Mosaics (cca. 1,5 km), Paphos Harbour (cca. 1,5 km), Tombs Of The Kings (cca. 2 km), Baths Of Aphrodite (cca. 50 km) si Waterpark (cca. 3 km).


FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de 4 etaje si are o capacitate de 262 camere. Acesta ofera oaspetilor sai receptie deschisa 24h (check-in de la 15:00, check out pana la 11:00), lobby cu bar, un total de 5 lifturi, aer conditionat, seif (contra cost), minimarket, parcare (gratuita) si birou de schimb valutar, restaurant cu aer conditionat , snackbar, accesul la internet WiFi este disponibil gratuit, o zona de conferinte. Zona exterioara a hotelului decorat in stil mediteranean include 2 piscine cu apa dulce precum si o piscina separata pentru copii. Acolo sunt disponibile gratuit sezlonguri si umbrele de soare. La barul de la piscina sunt disponibile bauturi racoritoare (deschis intre orele 10:00 - 01:00). Divertisment : program de animatie cu spectacole de seara si muzica live, program de animatie pentru copii (de la 4 - 12 ani), mini club pentru copii (de la 4 - 12 ani) si babysitting (contra cost).


FACILITATI CAMERE: Camerele standard: pat queen-size, pat francez, pat dublu sau pat twin, o canapea extensibila ca pat suplimentar, pat pentru bebelusi (gratuit), pardoseala cu gresie, incalzire controlata centralizat, ceainic (gratuit), balcon sau terasa, acces la internet (gratuit), seif (contra cost), TV cu ecran plat prin satelit si canale locale precum si aer conditionat controlat central (din mai pana in octombrie). Prosoapele se schimba de 3 ori pe saptamana. Dimensiune: 22 m.
Camerele family : Dotate cu living, pat queen-size, pat francez, pat dublu sau pat twin, o canapea extensibila ca pat suplimentar, pat pentru bebelusi (gratuit), pardoseala cu gresie, incalzire controlata centralizat, ceainic (gratuit), balcon sau terasa, acces la internet (gratuit), seif (contra cost), TV cu ecran plat prin satelit si canale locale precum si aer conditionat controlat central.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.