Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Sveltos Hotel 3*

Localizare: in Larnaca, la doar 100 m de cunoscutul lac cu apă sărată Oroklini și la 200 m de superba plajă cu nisip fin și ape azurii. La 5.3 km se afla Portul de agrement Larnaca iar la 5.8 km celebra plajă Finikoudes. Aeroportul International Larnaca se gaseste la 9.8km.

Facilități hotel: 1 restaurant cu, 2 piscine - una pentru adulți și una pentru copii, gard de protecție in jurul piscinei, șezlonguri, umbrele la piscină, prosoape pentru plajă, terasă, parcare, darts, tenis de masă, teren de tenis, cameră de jocuri, zonă de joacă și relaxare, centru fitness, minimarket.

Facilități hotel contracost: business center, sală de conferințe, sală de petreceri, biliard, inchirieri biciclete, seif, servicii babysitting, călcătorie, curățătorie chimică, spălătorie.

Facilități cameră dublă: un pat matrimonial sau doua paturi twin, baie cu cadă sau duș, prosoape, cana cafea, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, uscator de par,

Capacitate cameră dublă: 2 adulți +1 copil (varsta maximă implinită 11,99 ani)/3 adulți

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie