Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ambre A Sun Resort (Grande Baie-Adults Only)


Descriere

Ambre resort & spa ofera camere si apartamente cu vedere la ocean si la gradina, care ofera o experienta inedita. Amplasate intre laguna cu recif de corali si gradinile tropicale luxuriante aceste camere ofera o atmosfera senina si calda. In imediata apropiere, la aproximativ 750 de metri se afla plaja cu nisip alb.

Facilitati camere

AMBRE SUITE 
Aceste camere de la primul etaj de 80m2 pot gazdui maxim 2 persoane, dispunand de un pat suplimentar in living. Dotate cu un balcon, acestea ofera o vedere magnifica la mare si includ un dus separat si o cada in baie, un dormitor si o camera de zi luxoasa. Acestea sunt accesibile din „coridorul” sau din partea principala a „plajei”. 
SUPERIOR SEA-FACING 
Camere la parter sau la primul sau al doilea etaj, cu paturi king-size, situate la capatul aripii de sud a hotelului, intr-o zona mai linistita. Aceste camere sunt orientate spre mare, aproape de plaja si includ un balcon sau o terasa. 
SUPERIOR GARDEN 
Camere aplasate parter, primul etaj sau al doilea cu pat king-size, balcon sau terasa situata in aripa de nord, intr-o zona mai linistita, cu vedere la gradina si aproape de plaja. 
DELUXE BEACH ROOM 
Camere de la parter sau de la primul etaj, cu paturi king-size sau twin, orientate spre mare. Includ balcon sau terasa. 
DELUXE SEA-FACING  
Camerele de la primul sau al doilea etaj cu paturi king-size sau twin, orientate spre mare. 
DELUXE SEA-FACING - TERRACE / BALCONY 
Camerele de la parter sau de la primul etaj, cu paturi king-size sau twin, sunt orientate spre mare, includ balcon sau terasa. Ambre are 5 camere complet adaptate disponibile in camerele deluxe cu vedere la mare, cu terasa accesibila prin rampa cu scaun cu rotile si sunt dotate cu bara de sprijin la dus. 
COURTYARD ROOMS 
Aceste camere de la parter, primul sau al doilea etaj de 20 mp pot gazdui maxim 2 persoane si sunt situate intr-o zona linistita din aripa de sud.  
FACILITATI CAMERA: aer conditionat, acces wi-fi gratuit, seif in camera, mini bar, uscator de par 

Facilitati hotel

Piscina pentru copii, camera de jocuri, sala, sauna, spa, masaj, program de divertisment, baie de aburi, receptie 24/24, aer conditionat, bar, inchiriere de biciclete, depozitare biciclete, parcare, pat, schimb valutar, golf, scaune inalte, menaj, spalatorie, serviciu medical, club de noapte, spatii nefumatori, piscina in aer liber, bazin, masa de billiard, restaurant, bar de zi, terasa la soare, terasa, serviciu de trezire, wifi, aqua fit, volei pe plaja, canotaj, navigare cu catamaran, scufundari, barci cu pedale, snack bar langa piscina, navigatie, salon, tenis, schi nautic. 

Localizare

Ambre se afla la 2,2 km de Belle Mare, unde veti gasi o intindere de coasta nisipoasa, marginita de palmieri si hoteluri. Hotelul este la 5,7 km de terenul de golf local, care este situat pe o insula privata. Se afla la 8,9 km de Flacq, care este popular printre cumparatori datorita pietelor sale care au loc de doua ori pe saptamana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători