Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alkmini Hotel


Descriere

Localizare: hotelul este situat in apropiere de plaja si la 4.8 km de asa zisa Vale a Fluturilor din Theologos. Facilitati hotel: piscina, WiFi, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, sală de fitness, restaurant, parcare gratuită, bar, zonă de plajă privată. Dotari camere: balcon, WiFi gratuit, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip servicii incluse/ neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Descriere

Alkmini Hotel este locul perfect pentru relaxare si liniste.

Localizare

Situat in statiunea Tholos. Hotelul este pozitionat la 10 minute de mers pe jos fata plaja.

Facilitati hotel

Camerele sunt dotate cu living, baie, aer conditionat, telefon si televizor. Hotelul detine o piscina pentru si un restaurant. WiFi este contra cost.

Website

http://alkmini-apartments-theologos.rhodeshotelsweb.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.