Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SHORES ALOHA


Descriere

Descriere: Shores Aloha Resort este un complex elegant si primitor, cu gradini luxuriante si multe alei, cu o mare varietate de restaurante si baruri si activitati recreative variate. Hotelul ofera o vedere spectaculoasa asupra Insulei Tiran si a Marii Rosii.
Localizare: Shores Aloha Resort este localizat la 18 km de aeroport, la 7 km de Naama Bay, la 4 km de centrul orasului si la 5 km de Aqua Blue Water Park.
Plaja: Shores Aloha Resort are plaja proprie cu acces direct la minunile lumii subacvatice. Exista sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape gratuite. Facilitati pentru practicarea sporturilor nautice si a scufundarilor.
Dotari camere: Shores Aloha Resort dispune de 206 camere spatioase si confortabile. Toate sunt dotate cu aer conditionat, telefon, TV satelit, telefon, mini bar, seif, baie cu uscator de par, balcon/terasa.
Facilitati hotel: Shores Aloha Resort pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, salon, wi-fi, magazine, sala de conferinte, parcare, 2 restaurante, 3 baruri, o piscina foarte mare care include zona pentru copii, jacuzzi si o portiune cu apa incalzita, sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape gratuite, volei de plaja, tenis de masa, biliard, darts, gym.
Pagina web: http://www.shoresaloha.com
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.