Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALYKANAS BEACH GRAND HOTEL BY ZANTE PLAZA


Descriere

LOCALIZARE: Alykanas Beach Grand Hotel este localizat pe plaja si este recomandat cuplurilor. Orasul Alykanas este la 200 de metri de hotel iar zona de baruri/restaurante este la doar 100 de metri de hotel. Aeroportul este la 14 km de hotel, localitatea Alykes este la 1 km iar statia de autobuz/taxi la doar 200 de metri de hotel.


Puncte de interes: Zakynthos - 15 km Laganas - 17 km, Epava - 16 km, Pesterile Albastre - 14 km.


FACILITATI HOTEL: partial renovat in 2014, hotelul consta intr-o cladire principala si 2 cladiri secundare, are 140 de camere si pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: lobby bar, restaurant, piscina exterioara, aer conditionat, seif (contra cost), mini market, parcare gratuita, exchange, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie (contra cost), loc de joaca pentru copii.


FACILITATI HOTEL: Camerele Superior sunt elegante si confortabile , ele dispun de pat dublu sau 2 paturi twin, canapea (pat suplimentar), patut pentru copii ( la cerere), balcon sau terasa, seif (contra cost), TV prin satelit, aer conditionat reglabil (contra cost), baie cu dus, uscator de par.


Taxa de statiune in Grecia - aceasta nu este in pachetul de calatorie si nici in rezervaile individuale


Apartamente i hoteluri 1* / 2*, taxa 0.50 EUR / camera / noapte
Hoteluri 3*, taxa 1.50 EUR / camera / noapte
Hoteluri 4*, taxa 3 EUR / camera / noapte
Hoteluri 5*, taxa 4 EUR / camera / noapte


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.