Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află chiar pe plaja cu nisip, intr-o zonă centrală in Laganas.

Dotări

Clienții vor găsi o ambianță plăcută in cele 28 de camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Printre facilitățile hotelului se numără un seif, un schimb valutar și un bancomat. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Pe langă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare (gratuit) este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, un serviciu de transfer și un serviciu de apel de trezire. Datorită serviciului de inchirieri de biciclete, imprejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost). Pentru asistență in afaceri se oferă un fax.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea camerelor se găsește cate un balcon. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucurile de valoare pot fi depozitate in siguranță intr-un seif pus la dispoziție contra cost. In chicinetă se află un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

2 piscine exterioare promit improspătare și inviorare. De asemenea există bazine pentru copii. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Unitatea de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici cand călătoresc. Hotelul le oferă iubitorilor de sport și multe activități in interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard și aerobic. In unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, terapii prin masaj și solariu. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Un mic dejun delicios dă energie pentru intreaga zi.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie