Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Ideal pentru turiști de la plajă și familii acest hotel la plajă se află intr-o zonă liniștită, la Laganas la cam 400 de m de plaja cu nisip, in centrul orașului Laganas, la atracțiile turistice se ajunge in aproximativ 800 de m. Cel mai apropiat aeroport este Zakynthos (ZTH) și se află la aproximativ 6 km.

Dotări

Intr-o clădire principală cu 2 etaje și 4 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 89 de camere, 5 apartamente, 81 de garsoniere și 2 cameră single. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile mai cuprind și o garderobă, o cameră de bagaje și un seif. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Aparthotelul dispune de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și in alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, la anumite ore room service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Bicicliștii au la dispoziție atat locuri de parcare pentru biciclete cat și un serviciu de inchiriere.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat. In majoritatea camerelor se găsește un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. Camerele dispun de o chicinetă cu un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (contra cost). In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. In timp ce adulții inoată in piscina exterioară, copiii se distrează de minune in bazinul cu apă de mică adancime. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan și biliard. Echipa de animatori a aparthotelului propune programe de divertisment pentru copii și adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar in restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și o zonă separată pentru fumători. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Dimineața, un mic dejun delicios permite un inceput de zi dinamic, la pranz și cină clienții pot alege mancăruri din lista de bucate sau pot comanda un meniu fix. Sunt disponibile și mancăruri speciale, printre care feluri de mancare dietetice. De asemenea, hotelul pune la dispoziție oferte speciale de masă.

Carduri de credit

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie