Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Caretta Paradise


Descriere

Family Hotel
Inaugurat in 2018, hotelul are design modern, un Aqua Park, animatie pentru copii, camere spatioase!

Localizare: Hotelul este situat pe o colina, la 700m distanta de plaja (plaja este cu pietris; hotelul nu ofera transport pana la plaja), 120m de centrul satului Tragaki, 2km distanta de zona comerciala, aproximativ 400m de plaja Amboula si la 2km de Tsilivi.


Facilitati hotel: Resortul este format din 9 cladiri, fiecare avand cate 2 nivele. Dispune de: 1 restaurant principal (mesele se servesc in sistem bufet, menu international), 1 restaurant a la carte (gratuit/ 1 data pe sejur; rezervarea se face local), 2 baruri, 3 piscine (1 piscina pentru adulti, 1 piscina pentru copii, 1 piscina cu tobogane), umbrele si sezlonguri la piscina (gratuite), prosoape la piscina (se inchiriaza cu plata unui depozit de 10 eur/ bucata, returnabil), aqua aerobic, minigym, darts, tenis de masa, biliard (contra cost), programe de divertisment, Wi-Fi (gratuit in lobby, contra cost in camere si alte zone comune ale resortului), seif la receptie (contra cost: 15 eur/ saptamana).
Aquapark-ul are 5 tobogane pentru adulti si 1 pentru copii. Pentru a utiliza toboganele pentru adulti, copii trebuie sa aiba inaltimea de cel putin 1,20m.


Facilitati camere: 247 camere, fiecare cu o suparafata de 30mp, au vedere la piscina. Suita familiala poate caza pana la 4 persoane si are un dormitor principal cu pat dublu si, separat printr-o usa glisanta, o camera cu 2 canapele.
Camerele sunt echipate cu balcon/ terasa, aer conditionat, mini frigider, televizor, facilitati preparare cafea/ceai, uscator de par, Wi-Fi (contra cost), seif (15 euro/saptamana), aer conditionat individual, dus, uscator de par, telefon, TV, frigider
Curatenia in camere se face de 6 ori/ saptamana, iar lenjeria se schimba de 3 ori/ saptamana.

Masa: All Inclusive.

Website: https://carettaparadise.gr

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.