Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Denise Beach Hotel and Apartments


Descriere

Amplasare

Hotelul se află chiar pe plajă, intr-o zonă centrală in Laganas.

Dotări

In acest hotel cu un lift și o recepție sunt 70 de camere. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, o sală de banchete și o zonă pentru fumători. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea hotelului. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete.

Locul de cazare

Camerele au un aparat de aer condiționat, bucătărie și baie. In majoritatea camerelor se găsește cate un balcon. Camerele au un pat dublu sau o canapea. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. In chicinetă se află un frigider, un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

2 piscine exterioare promit improspătare și inviorare. De asemenea există bazine pentru copii. Clienților le stau umbrele la dispoziție. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, tenis de masă și biliard. Și o discotecă aduce divertisment suplimentar. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Un mic dejun, un pranz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie