Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CITYS HILL HOTEL


Descriere

Hotelul Panorama Hill se afla la 4 km de centrul orasului Kusadasi, 500 m de port, la 10 minute (minibus) de plaja Ladies Beach, 18 km de Efes, 24 km de Parcul National Milli Park si 75 km de aeroportul Izmir.

Facilitati hotel:

Panorama Hill beneficiaza de centru Spa, facilitati sportive si o piscina in aer liber cu terasa, internet WI-FI si parcarea, acestea fiind gratuita, receptie 24 de ore care poate aranja inchirieri auto si rezervari de excursii si bilete. Ruinele antice din Efes sunt la aproximativ 18 minute de la Panorama Hill Hotel. Serviciu de transfer poate fi solicitat si la Aeroportul Izmir, aflat la 79 de km distanta.

Alte facilitati:

Hotelul beneficiaza de bar, receptie 24 de ore, gradina, camere cu fumatul interzis, lift / ascensor, seif, incalzire, camera de bagaje, aer conditionat, restaurant (bufet), terasa.

Facilitati camere:

Hotelul dispune de 3 tipuri de camere: suite room, family room si standard room.

Camerele au in componenta balcon, sunt spatioase si moderne si ofera aer conditionat, TV cu ecran plat si frigider. Unele camere au vedere la Marea Egee. Baile ofera articole de toaleta gratuite si halate de baie.

Tip masa:

Micul dejun este de tip bufet si poate fi luat in cadrul restaurantului sau pe terasa acoperita. Pranzul, cina si room service-ul sunt disponibile.

Relaxare: Facilitatile de spa includ o baie turceasca, sauna si masaj.

Sport si agrement:

Pentru petrecerea timpului, hotelul ofera teren de tenis, sauna, centru de wellness, masaj, biliard, tenis de masa, darts, baie turceasca / baie de aburi, piscina in aer liber (deschisa in sezon)

Servicii contra cost:

Room service, curatatorie chimica, facilitati VIP in camera, apartament nuptial, schimb valutar, Souvenirs / Gift Shop, inchirieri auto, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, serviciu de transfer (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.