Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Le Bleu este construit în anul 1991, ultima renovare fiind facuta în 2015 și este format din 4 clădiri a câte 6 nivele, cu un total de 264 camere.

Descriere

Le Bleu Hotel este construit în anul 1991, ultima renovare fiind facuta în 2015 și este format din 4 cladiri a cate 6 etaje, însumand un total de 264 camere.O locatie eleganta, ce raspunde celor mai ridicate cerinte de calitate, venite din partea turistilor.

Localizare

Hotel Le Bleu este situat la 70 km de aeroportul Izmir, la 3 km de centrul agitat si plin de viata al stațiunii turcesti Kusadasi, pe malul Marii Egee. Orașul antic Efes se afla la o distanta de 29 km de hotel. Printre cele mai apropriate atractii turistice se numara Castelul Kusadasi situat la 2km, Marele Bazar la 2,8 km sau Portul  Kusadasi la aproximativ 4 km.

Website:

http://www.lebleuhotel.com

Facilitati hotel

Restaurant principal, restaurante a la carte, baruri, piscine, centru spa, Wi-Fi. Biliard, darts, tenis de masă, volei, animație, sala fitness, saună, tenis. Plajă proprie. Pentru copii: piscină exterioară, loc de joacă, mini-club, babysitter.

 

Facilitati camere

Printre facilitatile de care dispun camerele regasim: aer conditionat, televizor prin satelit, telefon, seif, minibar (doar apa), balcon, baie cu dus, articole de toaleta gratuite, papuci de baie si uscator de par, internet wireless gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie