Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este locul ideal pentru vacanță dumneavoastră, pe care veți dori să o tot repetați, beneficiind de servicii de calitate și de o localizare superbă.

Descriere

Situat la nord de Kusadası, Richmond Ephesus Hotel este destinatia perfecta pentru oaspetii care cauta sa isi petreaca vacanta într-un mediu relaxant, departe de agitatia orasului.Hotelul Richmond Ephesus este recomandat turistilor care doresc sa beneficieze de servicii de calitate și de o amplasare superba. 

Localizare

Richmond Ephesus Resort este situat la 85 km de aeroportul orașului Izmir, la 12 km de orașul Kusadasi, în localitatea Selcuk, la 4 km de orașul antic Efes, pe malul marii. Hotelul are  o suprafață de 52000 mp, ultima renovare - 2010.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de receptie, restaurant, restaurante A' la Carte, 3 baruri: Beach Bar, Sunset Bar şi Barul Amfi Tiyatro, piscina exterioara, piscina pentru copii, piscina interioara, Aqua Park, sala de conferinte, sauna, masaj, sala de fitness, masa de tenis, mini-golf, sala de jocuri, biliard, internet wireless, miniclub, echipa de animatie in zonele destinate copiilor. Centrul Spa este locul ideal pentru relaxare, unde turistii pot beneficia de hamam, sauna și un centru fitness.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu balcon, telefon, baie cu duș, uscător în baie, minibar, seif (contra cost, aproximativ 2 €/zi), room service, televizor prin satellit, aer condiționat, detector de fum, internet wireless.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie