Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTINUS HOTEL


Descriere

Hotelul Sentinus este situat in apropiere de plaja Long Beach in Kusadasi, cu vedere la Marea Egee și insula grecească Samos. Hotelul este localizat la 6 km distanță de centrul orașului si la 8 km de peninsula Dilek - Parcul Național Büyük Menderes Delta. Aeroportul Adnan Menderes din Izmir se află la 85 de km.

Descriere

Hotelul Sentinus a fost modernizat în 2012 si reprezinta alegerea ideala pentru o vacanta reusita alaturi de cei dragi. Plaja proprie, locatia superba, serviciile de calitate, sunt doar cateva din avantajele care recomanda acest hotel drept o alegere inspirata.

Localizare

Hotelul este situat pe vestita plaja Long Beach, in zona Davutlar, la 6 km distanță de centru și de principalele obiectivele turistice ale orașului Kusadası. Aeroportl din Izmir se afla la 85 de km de Sentinus Hotel.

Website

https://www.sentinushotels.com/

Facilitati hotel

Receptie, bar, restaurant cu terasa in aer liber, restaurant a la carte, piscina si gradina, acces internet, salon, coafor, loc de joaca pentru copii, plaja privata, sala de sport, volei pe plajă, minigolf, Spa.

Facilitati camere:

Toate cele 102 camere ale hotelului Sentinus sunt dotate cu  aer conditionat centralizat, telefon, televizor cu ecran plat, minibar, seif, WI-FI gratuit, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.