Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TUNTAS FAMILY SUITES KUSADASI


Descriere

Hotelul Tuntas Family Suites (ex.Tuntas Apart Hotel)) este situat pe un deal la numai 250 m de mare si ofera o vedere superba asupra plajei de nisip Ladies Beach. Acesta este situat intr-o zona linistita, dar nu este departe de o serie de baruri locale, restaurante si magazine. La 20 de minute de mers pe jos de centrul orasului Kusadasi si Aeroportul Adnan Menderes este de aproximativ 90 km.

Receptie 24 ore, facilitati de schimb valutar, acces lift, magazin, gradina, acoperire telefon mobil, room service, Serviciu de spalatorie cu taxa, spalatorie cu taxa, serviciul medical cu taxa, biciclete de inchiriat serviciu, parcare, garaj, terasa la soare, inchiriere auto cu taxa, serviciu de transfer cu taxa, parcare securizata, serviciu bellboy, wi-fi, cafe, bar, restaurant, snack bar langa piscina, piscina cu apa dulce in aer liber, o zona de inot pentru copii, sezlonguri, umbrele de soare, zona de joaca pentru copii, program de divertisment pentru adulti, program de divertisment pentru copii, salon TV, mic dejun, Mic dejun bufet, pranz a la carte, cina a la carte, tenis de masa, ciclism / mountain bike cu taxa, volei pe plaja, biliard / snooker cu taxa, Darts.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.