Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

UNIQUE LIFE STYLE


Descriere

Unique Life Style Hotel și-a deschis porțile pe 15 iulie 2021, prezentându-vă arhitectura sa luxoasă și beneficiind de o locație perfectă. Hotelul, atent pregătit pentru oaspeți, a fost conceput pentru a răspunde în cel mai adecvat mod tuturor nevoilor. În cadrul acestui hotel care îmbrățișează o priveliște liniștită și magnifică, aveți posibilitatea fie să vă relaxați în zonele noastre potrivite pentru toate grupele de vârstă, fie să participați la activitățile distractive pe tot parcursul zilei.

Descriere hotel

Unique Life Style Hotel și-a deschis porțile pe 15 iulie 2021, prezentându-vă arhitectura sa luxoasă și beneficiind de o locație perfectă.
Hotelul, atent pregătit pentru oaspeți, a fost conceput pentru a răspunde în cel mai adecvat mod tuturor nevoilor. În cadrul acestui hotel care îmbrățișează o priveliște liniștită și magnifică, aveți posibilitatea fie să vă relaxați în zonele noastre potrivite pentru toate grupele de vârstă, fie să participați la activitățile distractive pe tot parcursul zilei.

Localizare

Locația se află la aproximativ 5 km distanță de portul de agrement Kusadasi și la 2,7 km de plaja Doamnelor și autogara din Kusadasi.
Printre atracțiile din vecinătate se numără strada cu baruri din Kuşadası (3,7 km) și Jade Beach Club (3,8 km).

Facilități hotel

Unique Life Style Hotel oferă o experiență deosebită oaspeților săi, punând la dispoziție o gamă variată de facilități, precum piscină în aer liber, restaurant rafinat și diverse baruri pentru a vă răsfăța simțurile.
Cu o faleză splendidă și un debarcader impresionant de 300 de metri pătrați, acest loc promite priveliști fascinante și momente memorabile, completând astfel atmosfera luxoasă și stilul de viață distinctiv al hotelului.
 

Facilități camere

Camerele, amenajate într-un stil modern, oferă confortul unei zone de relaxare, beneficiind de o baie cu duș, uscător de păr, cutie de valori digitală, televizor full HD, set de ceai și cafea, minibar, aer condiționat și telefon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.