Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PLISKA HOTEL GS


Descriere

Pliska Hotel este situat la doar 300 de metri de plaja marii și la o scurtă plimbare până în centrul animat al stațiunii. Înconjurat de grădini bine întreținute și peisaje verzi, acest loc devine un refugiu de liniște și relaxare pentru oaspeți. Fiecare aspect al hotelului a fost pus la punct cu grijă pentru a asigura o atmosferă confortabilă și primitoare pentru toți cei ce îl vizitează.

Facilități hotel

Hotelul dispune de restaurant, restaurant a-la-carte, bar în hol, bar la piscină, bar de cocktail și de grătar lângă piscina în aer liber, piscină în aer liber și piscină interioară, magazin, saună, masaje, jacuzzi, închiriere seif (contra cost), schimb valutar la recepție, cameră de internet (contra cost), Wi-Fi gratuit în zonele publice ale hotelului și în camere, sală de conferințe, room service, serviciu de spălătorie, fier de călcat.

Facilități camere

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, frigider, televiziune prin cablu, internet, telefon, baie cu duș, uscător de păr (disponibil la recepție la cerere) și balcon mobilat cu masă și scaune.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie