Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRESTIGE HOTEL AND AQUA PARK


Descriere

Prestige Hotel and Aquapark se găsește la doar 200 de metri distanță de plaja cu nisip fin, în inima pitorească a stațiunii Nisipurile de Aur. Înconjurat de o atmosferă liniștită și relaxantă, acest hotel este încadrat de frumusețea naturală a vegetației verzi, oferind oaspeților săi o experiență revigorantă și plină de calm.

Facilități hotel

Hotelul oferă un restaurant, un bar în lobby, un bar la piscină, o piscină în aer liber, o piscină separată pentru copii în aer liber, șezlonguri și umbrele la piscină (disponibile în funcție de disponibilitate), prosoape de plajă, acces la plaja publică, tobogane de apă: 5 în piscina principală, tobogane de apă pentru copii în formă de vas pirat, 4 fântâni, 4 tobogane; piscină interioară încălzită, saună, sală de fitness, facilități de fitness în aer liber, clase de yoga, biliard, tenis de masă, fotbal de masă, activități de animație pentru adulți și copii de 6 zile pe săptămână, teren de joacă în aer liber, club pentru copii, jacuzzi (disponibil în Prestige Deluxe Hotel Aquapark Club).
Contra cost, oaspeții pot beneficia de baie turcească, cameră de aburi, cameră de sare, masaje (toate disponibile în Prestige Deluxe Hotel Aquapark Club), și servicii de spălătorie.
 

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu un colț de relaxare, dulap, seif, mini-frigider, ceainic electric, conexiune la internet de mare viteză, telefon, televizor cu canale prin satelit, sistem de aer condiționat, baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie