Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
445
Tarif / 1 camera
Vezi camere

Descriere

Informatii utile
Tariful include: cazare, acces gratuit la piscina interioară, fitness, jacuzzi, sauna finlandeză, baia de aburi, camera de depozitare a echipamentelor de ski, seif, Wi-Fi, parcare exterioară, animație pentru copii și animație pentru adulți, transfer la centrul ski 2 – Malina. Cina de Crăciun (obligatorie) – 38.00 Euro/adult, 19.00 Euro/copil (5-12,99) Cina de Revelion (obligatorie) – 90.00 Euro/adult, 45.00 Euro/copil (5-12,99)

Localizare
Hotelul Orpheus se află la 300 de metri de centrul staţiunii Pamporovo şi la 200 de metri de teleschiul 1 al centrului de schi.

Sejur de 4 nopti pentru
Camera
Masa
Pret
Plata
Anulare
Status
Rezervare

STANDARD   

APP1BEDROOM   

Facilitati

Hotelul Orpheus dispune de urmatoarele facilitati: receptie, casete pentru valori (gratuit), casa de schimb valutar, room service (cu plata), Wi-Fi in zonele publice comune(gratuit), camera depozitare echipament de schi (gratuit), lobby bar, pool bar, restaurant principal cu 200 de locuri, sala de conferinte (capacitate pana la 100 pers), salon de infrumusetare, piscina interioara incalzita.