Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Saras Sons


Descriere

Complexul Saraas Sons este structurat in Hostelul Sara's Sons si Hotelul Sara's Sons.
Hostelul renovat in anul 2014 este structurat in 6 camere single cu pat matrimonial, 12 camere duble si 3 apartamente, toate camerele fiind dotate cu televizor color, cablu tv, telefon, frigider si grup sanitar propriu.
Hotelul functioneaza din anul 2017 ,dispune de 20 de camere duble si 2 apartamente,dotate cu mobilier modern,aer conditionat, minibar, LED TV, wi-fi, balcon.
Servicii fara plata acordate turistilor: acces la piscina interioara clientilor cazati,acces la piscina interioara,net Wi-Fi gratuit,parcare gratuita,,sala de fitness.
Baza de tratament: se afla in incinta hotelului
In incinta hotelului se regaseste baza de tratament si piscina interioara care pun in evidenta valorile statiunii precum : apa sulfuroasa, ionizarea negativa a aerului.
Piscinele exterioare ale hotelului, in numar de 3, cu apa termosulfuroasa: doua semiolimpice si una pentru copii, prevazute cu statii de filtrare si clorinare permanent.
Baza de tratament dispune de aparatura pentru electroterapie, fizioterapie, laseroterapie, bai galvanice patru celulare, aerosoli cu sulf, cadite de una sau doua persoane pentru bai sulfuroase, masajoterapie, o sala de fitness si piscina interioara, fiind deservita de personal calificat - medic primar balneolog, asistent principal balneolog, maseur.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.