Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EVELINA PALACE


Descriere

Localizare: Evelina Palace este situat pe malul de vest al raului Glazne, la aproximativ 800 m de statia de jos a telegondolei si la aproximativ 200 m de centrul vechi al orasului Bansko.
Cazare: Construita in 2006, un bloc, 3 etaje, 1 lift, 47 camere in total.
42 camere duble- cca. 18mp. - pat dublu sau paturi twin. Unele camere pot gazdui o a treia persoana pe un pat suplimentar (fotoliu extensibil sau pat pliant)
3 Studiouri ( max 4ad), aprox. 30 mp. - o camera mai mare cu pat dublu, paturile suplimentare sunt canapea extensibila si pat pliant.
2 apartamente (max 4ad), aprox. 42mp. - un dormitor cu pat matrimonial si un living cu 2 canapele extensibile; baie spatioasa cu jacuzzi si dus.
Toate unitatile au incalzire centrala, cablu TV, radio, telefon, minibar (contra cost), Wi-Fi (gratuit), mocheta, baie cu dus, uscator de par si halat de baie. Cele mai multe unitati au balcon.
Camera potrivita pentru persoanele cu dizabilitati - 1.
Pensiune: Cazare cu mic dejun sau demipensiune.
Facilitati: Receptie, seif de inchiriat (contra cost), schimb valutar, room service, Wi-Fi (gratuit), restaurant, lobby bar, sala de internet, sala de jocuri si bar sportiv, sala de conferinte (capacitate pana la 80 locuri), depozit schi pentru echipament propriu (gratuit), medic de garda.
Copii: baby cot (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant (gratuit), sectiune pentru copii a piscinei, loc de joaca in aer liber pentru copii, babysitting (contra cost, la cerere).
Gratuit: transfer la statia de jos a teleschiului (aprox. la fiecare 1 ora), depozit pentru echipamentul propriu, piscina, fitness, sauna, Wi-Fi.
Contra cost: tenis de masa, biliard, minifotbal, masaj etc.
Animale de companie: Permis pana la 5 kg - la cerere si confirmare din partea hotelului, contra cost - 5,00 euro/zi.
Parcare: Parcare exterioara cu loc de parcare limitat - gratuita in functie de disponibilitate.
Site-ul hotelului: www.evelinapalace.eu


Tariful include: mic dejun, folosirea gratuita a piscinei, fitness, sauna, Wi-Fi, transfer la statia de telegondola.

Cina de Craciun (optional)
- 35,00 Euro adult / 20,00 Euro copil (4-13,99)
Cina de Revelion inclusa in tarif (obligatoriu) - 90,00 Euro adult / 50,00 Euro copil (4-13,99)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.