Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Wolf este amplasat pe valea Branului, intr-un peisaj mirific, intre masivele Bucegi si Piatra Craiului. Este o unitate turistica finalizata in august 2006, la standarde europene, cu camere spatioase si confortabile
Amplasarea sa este ideala, la numai 150 de metri de drumul european, insa intr-o pozitie care ii asigura linistea si aerul curat. In plus, hotelul este locul cel mai bun pentru agrement fiind amplasat la 1.5 km fata de Castelul Bran, la 4 km de partia de schi, la 6 km de satul Pestera si la cativa kilometri de toate traseele turistice montane din zona.
Servicii oferite de hotel:
- camere dotate cu balcon, TV color, cu cablu, telefon, internet, minibar si seif;
- centru SPA (piscina semi-olimpica, sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi), masaj, cosmetica
- sali de conferinte dotate cu video-proiector, flipchart, ecran, sistem de sonorizare;
- bar de zi;
- parcare;
- terasa;
- spatiu de joaca special amenajat, pe o suprafata generoasa pentru copii;
- sala de bowlling si tenis de masa.
La cerere se pot organiza plimbari cu ATV-uri, sanii sau carute trase de cai, sporturi in sala amenajata (fotbal, tenis, handball, baschet, volei, ping-pong), paintball.
Elegantul restaurant de langa hotel, Taverna Lupilor, ofera intr-o ambianta discreta si rustica preparate culinare traditionale romanesti si internationale. Restaurantul dispune de 250 locuri in sala principala, 100 de locuri pe terasa si 100 de locuri in crama.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie