Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Orizont -Cozia


Descriere



Pentru oferta de Tratament :

FOARTE IMPORTANT : Tarifelesunt valabile doar in baza cardului de sanatate si a biletului de trimitere dela medicul de familie decontat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate*, inlimita fondurilor disponibile.
Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate sa seprezinte la consultatia medicala pe langa cardul de sanatate si biletul detrimitere de la medicul de familie valabil *** si cu alte documentele ce contininformatii cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze (bilet deiesire din spital, analize, radiografii, RMN, etc).

*** Biletul de trimitere de la medicul de familie valabilreprezinta biletul de trimitere emis in mai putin de 60 de zile calendaristice(titularul acestuia sa nu fi avut in ultimele 6 luni servicii de recuperare sireabilitare medicala decontate de CAS). In cazul in care aceste conditii nusunt indeplinite , nu puteti beneficia de aceasta oferta.
Oferta include:
  • Cazare
  • Mic dejun in regim bufet suedez - se va servi in restaurantul Salonul Rosu , etaj II, intre orele 800-1000
  • Cina in regim bufet suedez de duminica pana joi(inclusiv) - se va servi in restaurantul Salonul Rosu , etaj II, intre orele 1800-2030
  • Cina in regim a la carte, vineri si sambata (fisa cont 65 lei/zi/pers), se va servi in restaurantul Salonul Verde, parter. In fisa cont sunt incluse mancarea si bauturile non-alcoolice.
  • Consultatie de specialitate acordata de medic specialist de reabilitare medicala.
  • Tratament 5/10 zile (de luni pana vineri) cu 4 proceduri/zi: electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti tens, curenti trabert), magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete, kinetoterapie individuala, aplicatii parafina, aerosoli cu apa sulfuroasa, bai galvanice (patru celulare), laser - terapie, bai termale, masaj medical, hidrokinetoterapie si cura de ape minerale conform recomandarilor medicale ;
  • Acces la CENTRU WELNESS & SPA (zilnic intre orele 900-2000) : dotat cu sauna finlandeza, baie turceasca, fantana de gheata, dus emotional, salina, jacuzi, piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata, etc.
  • Pachetul este indivizibil.



In perioadele: 03.01-27.06.2021 , demipensiune este acordata astfel:
mic dejun si cina bufet suedez de duminica pana joi (inclusiv)
mic dejun bufet suedez si cina tip fisa cont (65 ron/pers/ cina), pentru zilele de vineri si sambata/


Aflat in statiunea Calimanesti Caciulata, Hotelul Orizont Cozia *** pune la dispozitia turistilor 96 de locuri de cazare in Caciulata (19 camere matrimoniale , 24 camere TWIN si 4 apartamente) cu facilitate si confort de 3 stele intr-o atmosfera calda si intima cu: mic dejun bufet suedez, telefon linie internationala, seif la receptie, distribuirea corespondentei, sauna, masaj, biliard, masa de fotbal, spatiu de joaca pentru copii in interior, plata prin cartea de credit, parcare iluminata si pazita, lift, sali de conferinta si tratament balnear.Hotelul Orizont Cozia din statiunea Calimanesti Caciulata a deschis in luna august 2013 un centru Wellness & SPA ultramodern si elegant, devenind cu siguranta, una dintre cele mai interesante locatii de pe Valea Oltului. Centrul Wellness & SPA va ofera o ambianta deosebita, este locul in care vei intelege pe deplin ce inseamna confortul simturilor, redescoperind starea de bine a trupului si a aspiritului tau.
Centrul Wellness & SPA va pune la dispozitie o piscina cu apa dulce incalzita la 30-32 C, o piscina cu apa sarata incalzita la 35 - 36 C - adusa direct de la Ocnele Mari, doua jacuzzi pentru rasfat maxim, dusuri moderne cu hidromasaj si cromoterapie, etc.
Zona SPA Calimanesti Caciulata a hotelului Orizont Cozia va propune, printre altele, sauna finlandeza unde beneficiati pe deplin de cromoterapie, baie turceasca - hamam, care va invaluie in aburul inmiresmat de menta si eucalipt, fantana de gheata pentru revigorare maxima, dusul emotional ce imbina ploaia tropicala cu ceata rece dar si cu masaj acvatic, cabine de masaj si sala de cromoterapie si de relaxare.
Salina din SPA Calimanesti Caciulata din cadrul Hotelului Orizont Cozia este de asemenea o noutate, avand peretii din caramizi de sare de Himalaya, sarea provenind din muntii Himalaya, cu proprietati terapeutice speciale, si o grota de sare formata din bolovani de sare de la Ocnele Mari. In salina sunt inhalati aerosoli salini cu ajutorul carora se trateaza diverse afectiuni, in special afectiunile respiratorii.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.